nagelstudioawards

Wie ben ik?

Leuk dat je komt kijken bij CreaChic!

Ik ben Nicole ter Mors Bremen en heb een nagelsalon aan huis in Weerselo. Ik ben een gecertificeerde allround Nagelstyliste, dus uw nagels zijn bij mij in goede handen. Naast de diverse nagelbehandelingen, kunt u bij mij ook terecht voor beauty behandelingen; wimpers- en wenkbrauwen verven.

Wat ik erg leuk vind is om creatief bezig te zijn, wat ook terug te zien is in mijn diverse creaties op Facebook, Instagram en mijn portfolio pagina.

Ik werk enkel met professionele producten en ik kan via doorlopende cursussen en wedstrijden de nieuwste trends en vaardigheden blijven ontwikkelen.

Zo mag ik met trots zeggen dat ik naast dat ik 1e ben geworden met mijn Poster Bling Bling ook de titel Nederlands Kampioen Poster Bling Bling 2019 in ontvangst heb mogen nemen. Ook heb ik met een andere online nail-art wedstrijd mee gedaan en ook daar 1e geworden met mijn inzending.
Én CreaChic heeft met de Nagelstudioawards 2023 de titels gewonnen voor de beste gemiddelde waardering, meeste aantal stemmen in de gemeente Oldenzaal en de titel Gold award gewonnen.

Tot binnenkort bij CreaChic!

Poster wedstrijd Bling Bling

poster 1e plaats Nederlands kampioen 3d nail-art